Turistande i Paris

Igår var vi i Paris hela dagen, Amanda och jag. Vi gick och kollade triumfbågen, eiffeltornet och champs elysèes och så :) Efter det åkte vi in till les halles, för att shoppa lite. Shoppade faktiskt en tröja, en ansiktsmask och strumpbyxor :) Trots att jag är pank, hahah. Sånt är livet när man är au pair.
Där träffade vi också den andra Amanda, drog för lite fika på donken och snackade lite allmänt. Sen åkte Amanda och jag hem för att fixa oss för lite utgång. Helt sjuk kväll! Började med att vi gick till eiffeltornet, fast vi hoppade av fel station så blev lite längre att gå. Sen märkte vi att vårt vin som vi skulle dricka vid eiffeltornet inte hade skruvkork utan sån där som man behöver vinöppnare till. Så vi försökte med lite allt möjligt, tillexempel med mina nycklar. (Har faktiskt sett en uteliggare öppna en vinflaska mot en sån där växelsak på cyklen som sticker ut) Fattade inte då hur sjukt skillad denna uteliggare var. För det var extremt svårt att få upp korken. MEN superamanda lyckades istället trycka ner korken mer så den täppte till hela halsen så tänkte ge upp vårt vindrickande vid eiffeltornet. Men sen var hon smart så hon lyckades få ner korken i vinet så det funkade iallafall. JÄKLIGT bra :)
Så sjukt fint vid eiffeltornet med, såg typ två gånger när det blinkade och vi hittade bästa platsen :)
Efter det drog vi till o'sullivan, och hade extremt kul ! Förutom att vi blev så sjukt trötta :D Men fan alltså, det var värt att :D
Nu har vi vaknat, och ska laga lite mat. Sen blir det chill i Paris, och bio :) myyyys, så härligt att ha lite av nybro här :)

PuuuuuuuuussKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0