Turistande i Paris

Igår var vi i Paris hela dagen, Amanda och jag. Vi gick och kollade triumfbågen, eiffeltornet och champs elysèes och så :) Efter det åkte vi in till les halles, för att shoppa lite. Shoppade faktiskt en tröja, en ansiktsmask och strumpbyxor :) Trots att jag är pank, hahah. Sånt är livet när man är au pair.
Där träffade vi också den andra Amanda, drog för lite fika på donken och snackade lite allmänt. Sen åkte Amanda och jag hem för att fixa oss för lite utgång. Helt sjuk kväll! Började med att vi gick till eiffeltornet, fast vi hoppade av fel station så blev lite längre att gå. Sen märkte vi att vårt vin som vi skulle dricka vid eiffeltornet inte hade skruvkork utan sån där som man behöver vinöppnare till. Så vi försökte med lite allt möjligt, tillexempel med mina nycklar. (Har faktiskt sett en uteliggare öppna en vinflaska mot en sån där växelsak på cyklen som sticker ut) Fattade inte då hur sjukt skillad denna uteliggare var. För det var extremt svårt att få upp korken. MEN superamanda lyckades istället trycka ner korken mer så den täppte till hela halsen så tänkte ge upp vårt vindrickande vid eiffeltornet. Men sen var hon smart så hon lyckades få ner korken i vinet så det funkade iallafall. JÄKLIGT bra :)
Så sjukt fint vid eiffeltornet med, såg typ två gånger när det blinkade och vi hittade bästa platsen :)
Efter det drog vi till o'sullivan, och hade extremt kul ! Förutom att vi blev så sjukt trötta :D Men fan alltså, det var värt att :D
Nu har vi vaknat, och ska laga lite mat. Sen blir det chill i Paris, och bio :) myyyys, så härligt att ha lite av nybro här :)

Puuuuuuuuuss



Amanda och svenska stjärnchips

Nu har Amanda kommit hit, och vi sitter på mitt rum och käkar svenskt godis, svenska stjärnchips och snackar skit! Sååååååå gött. Kan även berätta att jag har svenska tidningar här ;) Men nu hinner jag inte skriva mer, för har för mkt att göra, hahha. Imorn ska vi upptäcka Paris, så kommer massa bilder då, när jag hinner lägga ut :)
Puuuuss
.


dööööö

Idag har jag seriöst velat dö ungefär fem gånger. Vaknade åtta för att flickan var rädd, tänkte att vi kan sova tillsammans då. Så frågade jag "är du inte trött?" och svaret var "va? men klockan är ju åtta", det vill säga KÖRT med sovmorgon idag med. Och resten av dagen inte bra den heller. Det är INTE kul att vara ensam i ett hus med två barn som är uttråkade och inte vill hitta på någonting. När dom här barnen är uttråkade betyder det fight. Seriöst, har aldrig haft sån huvudvärk i hela mitt liv. Och det känns som om det är alldeles för långt till 23e december. Dessutom vet jag inte hur jag ska klara av en till dag som denna innan jag blir ledig..
Inte så positivt inlägg, jag vet.
Jag är inte bitter, bara väldigt trött (a)

Mercredi

Idag har jag jobbat från 9 till halv 2, passat fyra ungar. Det är minst sagt påfrestande.. Blev sur några gånger, men jag lever fortfarande! När jag ÄNTLIGEN blev ledig åkte jag in till Paris, träffade Amanda och Mica, vi chillade lite i en lägenhet. Åt tacos, drack kaffe och snackade skit typ ;) Sen gick vi ut lite för att bland annat leta efter en bank, och sen vidare till mcd. Åt min första cheeseburgare på typ två månader. ( Ja det är mycket för mig)
Kort sagt har det varit en mycket bra dag! Iallafall från klockan tre typ ;)
Sen jag kom hem har jag kollat starwars med ungarna. Och nej, det har aldrig varit och kommer aldrig vara en film i min smak. Finns det sju Starwars-filmer? pojken sa det, fattar inte vrf man gör sju filmer av nått sånt (a), Men en del gillar det väl, det är iallafall söta "djur" med i filmen.
Imorgon ska vi gå på bio är det tänkt, jag och barnen. Det blir nog kul faktiskt :)
Sen är det fredag och då kommer amaaaaaaanda :D <3

Escargot à la canelle

Idag skulle pojken upp vid åtta, så jag gick och väckte honom. Tänkte sen att jag skulle få gå och sova igen, men självklart började katten skrika så flickan vaknade. Så då var ju det rätt kört eftersom hon var jättepigg! Gick dock och småvilade lite iallafall medan hon spelade the sims. ;) Efter det har vi lagat mat och bakat bullar (escargot à la canelle) SAMTIDIGT. Och det är inte så lätt, eftersom intresset av att baka kommer och går hos flickan. Men dom blev klara till slut iallafall. Dom blev väl sådär.. tror inte dom vet vad pärlsocker är här? det finns inte ens med i min fransk-svenska ordbok.. Sorgligt men sant. Det blev alltså kanelbullar utan pärlsocker.
Efter det har det varit fight mellan barnen, så jag har varit ute och letat efter flickan ett tag. Hon upphittades, visade sig nämligen att hon bara varit på trädgården medan jag har sprungit runt i hela området. Men det är väl alltid underhållande med lite kurragömma.
Nu har barnen två kompisar över här, så dom bråkar inte längre iallafall, men det blir ju inte mindre tyst för det.
Har lagat mat till alla fyra barnen också, blev liiiite för mkt men iallafall, det blev bra !
Nu kom mamman hem (jag är ledig). Så nu ska jag se film eller sova eller något
Ser verkligen fram emot imorgon då jag är ledig på eftermiddagen :)
Au revoir!




Work work

Idag jobbade jag hela dagen, men det gick lättare än väntat. Spelat lite master mind med pojken och kollat på hans tusen trolleritrick !
Lagat massa god mat och c'est ca.
Känns tråkigt att man typ inte kan lämna huset bara.. Men det funkar ! Helt okej dag, nu sova eller om jag orkar ensam mamma :)

Trött!

Har nog aldrig varit såhär trött i hela mitt liv, förutom efter polenresan i nian tror jag ;)
Igår blev det utgång igen iallafall, för Lauren fyllde år. Firade det hela med lite champagne vid eiffeltornet.
Var där klockan elva så då fick vi se eiffeltornet när det blinkade. Så himla fint ! Kändes typ som nyårsafton när man stod där.
Efter eiffeltornet så åkte vi vidare till ett annat ställe som jag aldrig varit på innan, det var trevligt. Det var rätt kul, för priserna på drinkarna ändrades var 4e minut beroende på hur populära dom var. Den som köptes mest blev dyrast osv. Så ändrades det hela tiden, häftigt. Jag är nog lite efter som inte sett det innan :p haha

Efter det drog vi vidare till o'sullivan för lite dans, mycket kul. Var dock inte där så länge, utan bara en liten stund. Drog vidare till någon annan pub sen men då var jag så trött så jag satt mest och var väldigt osocial och typ sov (a) haha. Tror jag ska sluta med att gå ut två kvällar i rad.
Sen idag vaknade jag tidigt för skulle möta amanda och beata i paris, blev lite fika på vårt café, sen vidare mot svenska kyrkan för lite riktig mat och film. Blev dock ingen film för tiden gick för fort..
Efter kyrkan drog jag hem, och nu dör jag av trötthet snart :)
Imorgon blir det en jobbig dag, ska registrera barnen på någonting som jag inte vet vad det är. Ska dessutom göra detta på franska... Så ja, ni kan ju tänka er hur det kommer gå. Usch, haha.
Men nähä, GODNATT !

Lauren som fyllde år!

 


Pop In

Igår blev det en utekväll igen! Drog ut med några flickor, först till st paul men var inte där sålänge.
Drog vidare till en pub som heter Pop In, faktiskt väldigt mysig. Men var så sjukt mycket människor, så man kunde typ inte röra sig tyvärr. Men hittade tillslut en liten kant av en soffa som var ledig ;) hahha, så fixade sig lite. Efteråt var det för långt till något annat ställe så vi åkte hem till en av tjejerna och roade oss lite i trappuppgången tills metron började gå igen, hahah. Det är så vi gör här i paris när man är förortsmänniska ;)

Är sjukt trött idag, eftersom jag kom hem på morgonen. Och sen när jag väl var hemma så kunde jag inte komma in för det satt en nyckel i låset på insidan. Så knackade rutor och klampade och höll på med låset. Men nej, ingen vaknade. Det slutade alltså med att jag fick improvisera lite och leka "ta sig in i huset utan nyckel". Men tillslut lyckades jag, och jag hann sova några timmar.
Idag skulle jag amanda och beata åkt till salon du chocolate, och det gjorde vi. men det var för mkt folk, så tar det imorgon istället tror jag ;) Åkte till le marais istället, stavas det så? Vet inte, men där var vi. Drack en jättedyr cola, och så mkt mer var det inte ;) haha

Det var den kvällen !


China town !

Idag blev det först skola och sen fort iväg för en tripp till china town i belleville!
Köpte inget, men det var bra. Massa billiga väskor och skor och gud vet allt,
ska dra dit en heldag någon helg, hade inte så mycket tid idag för var tvungen att hämta flickan vid fyra och det tar typ en timme dit, så det blev bara en snabbis. Men hann träffa några tjejer och käka lite kebab. Fast det blev inte kebab kom jag på nu, utan det blev kyckling. haha, men åt inte så mkt kyckling för är alltid rädd att jag ska bli magsjuk när jag äter på sånna där "halvskabbiga" ställen. hahah, verkligen inte intressant, men nu skrev jag det iallafall. haha
Idag har jag haft en kort franska lektion med flickan. Självklart är hon då lärare och jag elev. Skulle inte gå så bra om det var tvärtom ;) haha.
Ska snart ner och laga mat, min nya favoriträtt! Med linser , korv, morötter och bacon, Vet det låter fett lustigt, men så jäkla gott. Har säkert skrivit det innan, men skriver igen. för låter så nyttigt med linser ;) haha.
Imorgon är det en vecka kvar till amanda kommer och typ två veckor (?) tills mamma och fia kommer :D
Men innan dess blir det en vecka full med jobb eftersom att barnen har lov, jag hoppas verkligen att jag överlever..
usch, ser inte fram emot det .. :P menmen.
Är man aupair så är man, nu skriker dom
À bientôt!

Chiiiiina town

Les filles ! :)

 




Amanda va venir!

Goooda nyheter:
Den 28e oktober kommer min partypingla Amanda Stensson Bohman hit,
för att stanna fyra dagar. Kommer bli såååå nice! ;) <3



Saknar !

Idag saknar jag allt och alla så himla mycket.
Skulle allvarligt kunna dö för att få pussa saga (min katt) hahah, och träffa mamma och simon och alla kompisar.
Saknar coop, och allt lösgodis, och hemmafester och kalmarnätter och filmkvällar.
Livet är hårt ibland, hahah. Jag saknar tillochmed donken lite (a)
Menmen, det är inte så illa, tror det går över!
men ska verkligen bli skönt att träffa alla till jul (eller dom som är hemma då).

Idag har allt gått bra förutom att jag fick springa o leta efter barnen i typ tjugo minuter för dom körde iväg med sina sparkcyklar.. men dom hittades tillslut iallafall.

Skulle vilja pussa sönder

 

 

 


Ohlala

Nu har det gått lite tid sen senaste uppdatering igen tyvärr, men jag hade faktiskt skrivit ett inlägg igår men sen dampade internet så allt försvann igen.. menmen.
I fredags var det en ovanlig dag kan man säga, jag jobbade på morgonen sen skulle jag åka in till paris när jag var ledig. Men när jag var påväg dit ringde mamman och sa att jag måste komma hem och köra bilen till saint germain för det hade hänt något med flickan. Men sen när jag väl hade bytt tåg och var påväg hem så hade det fixat sig. Men sen skulle jag köra och hämta mamman och flickan i en annan stad iallafall, och då skulle en annan komma och hämta mig och köra före med sin bil så jag skulle hitta. Och nej, det är inte lätt att hänga med när en fransyska kör på dom här SMALA och slingriga vägarna, oh lala. haha, hon fick stanna och vänta in mig ett par gånger, menmen (a)
Iallafall blev ledig sen eftersom jag fick jobba på dagen istället. På kvällen skulle jag mest tagit det lugnt men det blev lite fest i en lägenhet i paris istället, var mycket trevligt :)
Sov där, och sen gick jag och beata för lite frukost på donken, haha. Efter det åkte vi och mötte upp några andra aupair tjejer som sen gick till ett falafelställe. jag åkte sen och träffade amanda en snabbis för att skvallra av mig lite.
Igår så blev det utgång igen, det var kul men mina fötter dog verkligen !
Det var nog allt jag hade att säga ;)



Un souris

Skrev nyss ett långt inlägg men så hängde min data sig, ofc. Så nu kommer jag inte orka skriva om allt igen.. får bli lite kortare.
Igår så var jag ledig från ett, så då åkte jag in till paris. Gick lite i les halles men köpte inget. Senare på kvällen träffade jag en kompis. Vi satt och drack vin vid saint michael. (jag tror jag har lärt mig att dricka vin, det var till och med gott) Voila, nånting har jag lärt mig ! Paris är verkligen hur mysigt som helst på kvällen, skulle vilja bo i paris så jag kan dra ut varje kväll (a) haha. Men iallafall, tillslut var jag tvungen att dra hem, vaknade tidigt. Gick till min skola, fick asmkt läxor. Så nu har jag att göra över helgen , härligt ;).
Efter skolan åkte jag in till paris och skvallrade med amanda. Satt på champs elysées hela tiden. ÄLSKAR PARIS PÅ HÖSTEN!
Sen var det dags för jobb, och då mina vänner, såg jag en mus bli mördad.
När jag och flickan kom hem så var katten helt galen och ville komma in under soffan, men han var för stor så han kom inte in. Vi bestämde oss för att flytta soffan och kolla vad det var med han. Men såg ingenting så vi gav upp och skulle ställa tillbaka allting. Och då ser vi helt plötsligt en mus som springer framför våra fötter för han var inte beredd på att vi flyttade soffan. Har nog aldrig skrikit så mkt i hela mitt liv. Jag fick verkligen damp,. och flickan med. Vi typ flög upp på stolar och soffor och allting och bara skrek. hahah, det måste ha sett rätt kul ut xD Katten fick tag på musen, så jag sprang som en galning upp och stängde dörren till mitt rum. Tänkte hela tiden att han kommer lägga den i min säng ! USCH. Iallfall katten och musen drog ut och flickan filmade och gjorde en dokumentär om le petit souris (som blir dödad). Jag tröttnade på att kolla för tyckte för synd om musen. På grund av detta har jag hunnit göra hälften av mina läxor ;) Not bad! Nu ska jag se bonde avsnittet som jag missade igår, saluuuuuuuut!

Höst i Paris


Raggningsdagen

Dagen började som vanligt med att jag åkte med flickan till skolan, och sen gick till min lektion.
Idag var det faktiskt rätt kul ! ;) Gick och köpte mina böcker efteråt också, så känns lite seriösare nu!
Skönt att slippa alla löspapper. Efter det åkte jag in till paris. Det skulle vara tågstrejk idag, men min linje funkade som vanligt. weeeeey :D
Träffade amanda inne i paris, åt lite lunch och drack mochaccino, om det stavas så? vet inte, men grymt gott iallafall.
Btw, när jag väntade på amanda satte jag mig på en bänk där det satt massa andra människor, självklart börjar han jämte mig prata, på franska. Och jag förstod faktiskt och pratade tillochmed lite franska tillbaka, även om det inte var bästa människan att prata med så var det kul ! Han var dock 35, och fastän att jag sa att jag bara var 20 så ville han absolut att vi skulle ta en kaffe ikväll. Åldern är tydligen inget problem för fransmännen.
Med tanke på att senare när jag träffat amanda blev vi stoppade av en gubbe, som måste ha varit minst 50 som också ville ta en kaffe med oss. Det måste vara den ultimata dejten här.. ta en kaffe?
Men, nej vi gick inte på någon av dejterna :) hahah, så sjukt

Efter paris har jag jobbat, lagat ris. fick dock göra två omgångar för första gången blev det bara gegga, andra gången blev det inte lika geggigt, men nästan. På grund av tidsbrist fick det dock gå iallafall. Och barnen åt faktiskt ;)  surpriiiise


Hektisk dag

Dagen började med att bussen strejkade som sagt, fast det visste vi redan.
Jag och flickan skulle få skjuts av några andra, men sen visade det sig att vi stod och väntade på fel ställe. Kom på det när vi redan var 10 min försenade typ så då fick vi springa till det rätta stället, men vi hann som tur var. Sen gick jag till skolan, och det gick bra iallafall. Tror det är imorgon vi ska gå och köpa våra böcker ;) KUL!
Efter skolan så skulle jag ta en annan buss, för fick höra att den gick. Men icke, så fick åka tåg och kom hem typ två timmar senare än vanligt :P
Men hann iallafall med en dusch, en tvätt och en tupplur innan jag körde bil för att hämta upp barnen. Bilen är hel även idag (a) stolt!
Resten av dagen har gått hyffsat bra, förutom att jag trodde att jag hade tappat bort pojken när mamman kom hem. För vi kunde inte hitta honom, men tillslut dök han upp iallafall, liiite pinsamt ;)
Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla ensam mamma söker. Ska försöka bli helt frisk nu.
Måste ha varit förkyld i minst två veckor nu känns det som :o om inte mer..


 


Mcd häng

Söööndag, regnat nästan hela dagen idag. Myyyspys.
Åkte in till paris på eftermiddagen då det äntligen slutat, mötte upp sara, amanda och josefine.
Tog metron till svenska kyrkan där vi pratade med lite andra svenskar. Trevligt, dom lagade chili con carne där men amanda och jag hade inte "anmält" oss så vi åkte till donken istället. IGEN. Måste sluta med det, haha.
Men dom har typ vääärldens godaste café mocha, jag är kär !
Och så är det mysigt att sitta där och kolla ut över champs elysées och på alla människor.
Har fått reda på att jag ska få skjuts till skolan imorgon, så jag kommer dit iallafall (trots strejken)! Känns skönt :)
Nähä, nu äre sängen ! upp tidigt imorgon :)


Café mocha och Champs Elysées
<3

Cinéma

Nu har hösten kommit, helt klart !
Kallt ute, jag tycker dock att det är mysigt, men saknar mina skinnvantar hemma.
Det känns så dumt att köpa allting nytt när man vet att man har hemma i Sverige, får väl be mamma ta med allt sen när hon kommer. Men det är ju ett tag till, typ en månad :P
Iallafall, sov länge idag, åt frukost med pappan och pojken (som tycker att det är väldigt kul att sätta eld på papper så det stinker typ tjugo min efter).
Sen åkte jag till (surprise) Paris för att träffa Amanda, vi gick och satte oss på mcd, och fettade. Känns som på den gamla goda tiden en suede ;) haha.
Efter det bestämde vi att vi skulle gå på bio, så gick och köpte biljetter till Sex List. Tog ett tag dock, eftersom dom typ har 3 eller 4 ställen där man kan köpa biljetter på champs elysées, men tillslut så kom vi till ett ställe som sålde biljetter till vår film. Den var bra faktiskt, rolig film. Kommer nog gå på bio fler gånger här. Så länge jag inte måste gå på en dubbad film så äre nice, gud suger verkligen med dubbat. Såg på fransk tv för ett tag sen "How I met your mother" DUBBAD, inte att rekommendera. usch, haha
Jaja, Efter filmen åkte vi hem, har fått låna en bok av amanda "talk to the snail". Handlar om franska människor, började läsa i den nyss och har typ redan fastnat. Så rolig och så sann ;) haha.
Så ska nog läsa lite i den nu innan jag somnar :)

Vet inte vad det är, men kanske någon typ av strejk? Dom gillar sånt här. Bussarna ska strejka på måndag, så vet inte hur jag ska komma till skolan. KUL!


Dancing people

 

<3


Bonjour!

Vill bara berätta att jag och barnen lever och det hela har gått hyffsat enkelt.
Förutom att jag inte är så bra på att koka ägg (eller laga mat överhuvudtaget)
Och det tar cirka 20 min för mig att få bort tjejen från the sims, och att vi fick springa till bussen idag,
OCH pojken vill inte ha sin jacka, för det inte är tillräckligt kallt ute.
Men det är kallt, jag har tillochmed invigt min höstjacka.
Kanske mest för att jag ville börja använda den (a)
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, har mcdonalds dejt med amanda vid ett. Men det är ju ett tag fram till dess, och somna om kan jag inte. Kanske ska slänga in lite tvätt eller något.
Ikväll vet jag inte vad som händer, troligtvis utgång om alla pinglor är sugna :)
Får se hur dags mamman kommer hem med, inte för sent hoppas jag (a)
Jaja, det var väl det hela än sålänge ;)

La defense

Idag var det först skola på morgonen, inte så jättekul.
Repeterade bara klockan och siffror och sådär. Men det är väl bra det också antar jag.
Efter skolan åkte jag bara en runda till La Defense, för hade inte så mycket tid på mig tills jag var tvungen att åka tillbaka för att hämta flickan. Gick runt lite i ett stort shoppingcenter. Hittade en byxdress och ett par strumpbyxor på New Look. :) Annars handlade jag inte så mycket, måste spara lite pengar nu (a) Det är ju ingen superlön när man är au pair precis, tyvärr :P
Mamman har åkt iväg på affärsresa, så har barnen själv till fredag kväll nu, men tror och hoppas att det kommer gå bra (a) haha.
Nää, men annars har det faktiskt inte hänt så mycket mer, än sålänge. Men det lär väl göra det.. haha
Iallafall, tog lite bilder i La Defense.

À bientôt!


Arc de triomphe

Idag har jag till att börja med sovit läääänge, nästan ända tills städerskan hann dra hem.
Sen har jag ätit troligtvis den nyttigaste frukosten någonsin, eller iallafall på väldigt länge. Med tanke på att jag inte gillar frukost så mycket, och här ifall man äter frukost så är det inte så nyttigt. haha.. men idag så !
Sen har jag jobbat cirka en timme, värmde en pizza. Inte så avancerat. Sen var det som vanligt ledig onsdag eftermiddag/kväll. Åkte in till Paris och träffade Elin, var mycket trevligt. Vi gick till ett fik och fick varsin STOR cappuccino. inte dåligt, och lite fika på det! Efteråt gick vi runt lite på champs elysees (favoritgatan), jag köpte ett nagellack, rött :)
Efter det gick vi upp i triumfbågen ! gratis, eftersom vi är under 25 och från europa. Tror det var därför? :) haha
Var iallafall sjukt fin utsikt uppifrån, OCH vi fick träning av alla trapporna , hahah. Kommer nog dra dit fler gånger, för var jättefint där uppe :)
Har också bokat mitt flyg, klockan 1 landar jag i köpenhamn, om inte flyget blir inställt. Är jätterädd att det ska bli det bara för att det är jul o allt ;) hahaha,. Men hoppas inte (a)
BILDER:

Elin med våra stora cappuccinos :)

Champs elysees i bakgrunden ;)

Verkligen knepigt med rondeller här i frankrike verkar det som?


Sverige !

Vill bara upplysa alla där hemma om att den 23e december kommer jag ! Och stannar till 2e januari :) (om jag inte åker tillbaka för att fira nyår här, alla säger att det är amaaaazing ici)
Fick nyss reda på vilka dagar jag är ledig ! Har även en ledig helg i slutet av oktober, då jag kanske ska få åka med familjen till London eller så kanske man skulle göra en roadtrip någonstans, eller helt enkelt bara njuta av ett hus för sig själv (a) haha.
Iallafall har redan börjat längta till jultrippen hem, lovar jag ska dricka hundra liter arla mjölk när jag är hemma. Och äta fler köttbullar än vad jag gjort sammanlagt i hela mitt liv, OCH gravad lax ! Ohlala, Suede, here i come ! :)
Ikväll skypeade jag med mamma, och så kom flickan in i mitt rum och ville vara med och skypea, hon tyckte visst att det var jätteroligt. Och hon tycker att susanne är ett väldigt roligt/lustigt namn. Fick dock inte säga det till min mamma sa hon .. haha. Men mamma, nu vet du :)
Nu ska jag öva lite verb och shit, sen ska jag sova. Imorgon har jag sovmorgon, så jobbar typ bara en timme. Sen åker jag nog in till paris :)



La clef

Nu har jag precis kommit hem från saint germain. Tror detta är första gången jag åker hem istället för till paris på dagen men det är rätt skönt faktiskt. Det fina vädret är borta nu, har hört att det ska börja bli kallt imorgon. Personligen tycker jag att det ska bli skönt för är faktiskt trött på solen nu (a) trodde aldrig jag skulle säga det. haha.
Idag har jag varit i skolan, sen efter gick jag och tog en kaffe med några från samma klass. Det är så många amerikaner här ! Vilket är kul, för då kan jag öva min engelska ;)
Och nu är jag hemma, tänkte faktiskt städa mitt rum idag, innan jag ska åka och hämta flickan i skolan igen. Jag har tänkt på en sak, skolorna är så lustiga här. Eller man får liksom inte gå in på skolgården, utan det är typ som portar och så måste man (tror jag) trycka på någon knapp så att någon kommer och öppnar. Har aldrig provat för sitter alltid utanför och väntar. Tråkigt att vara instängd hela tiden, med tanke på att det är en skola för dom upp till 18. Fast dom kanske får gå ut iallafall, jag vet inte :P
Jaja, inte så intressant kanske x) haha. Nu ska jag hoppa in i duschen :)
À bientôt! :)

Le week-end

Det känns som om jag är rätt dålig på att uppdatera på helgerna. Men det händer så mycket då, så har liksom inte tid. Satt och snackade men Amanda idag, kom fram till att det har hänt mer på den här månaden i frankrike än typ ett år hemma i sverige. haha, helt sjukt! Men kul :)
I fredags drog vi ut som vanligt, jag amanda isabel och emy. Var helt okej faktiskt, sen drog vi iväg på filmkväll på morgonen. (jag sov). Men tror inte att filmen var så bra iallafall. Efter det åkte jag hem till l'etang la ville för att sova lite till, vilket är synd för det är så himla fint väder här nu! Jättevarmt verkligen. Så skulle varit ute i paris istället, menmen. Sen så åkte jag till maison lafitte för att snacka skit med amanda, vi åt pizza. Så gott med nån annan mat än det som finns här hemma ! Trevligt var det iallafall, sen åkte vi till paris igen där det var nuit blanche. Så mysigt, och massa folk ute i paris. Gick förbi ett hus där det satt några på en balkong och spelade musik, så var massa människor på gatan nedanför som lyssnade. Vet inte vad det är med paris, men det är jäkligt mysigt. En speciell stämning typ ;)
Vi gick till le louvre där vi mötte upp isabel, för att sedan dra iväg till någon klubb igen. Vi var dock sjuuukt trötta så blev inte så mycket drag. Har bestämt att nästa helg så blir det bio eller något på lördagen istället ;)
Sov i Paris sen iallafall och ikväll har jag varit på donken för att slappa med amanda. Nicenice :)
Nu blir det ensam mamma söker hoppas jag, och lite choklad på det ! Kan det bli bättre?








RSS 2.0