Vandring i Paris med Elina

Jag ligger typ en dag efter i mitt blogguppdaterande känner jag. Igår sov jag väldigt länge, eftersom jag var ute i lördags, sen åkte jag in till paris för att träffa elina. Mötte upp henne vid notre dame, och vi gick till några vintagebutiker och kikade lite. Ska helt klart dit en annan gång och kanske köpa någonting. Varför inte en väska? ;)
Efter det gick vi och köpte varsin baugette och åt lite, sen åkte vi vidare till champs elysees, för elina behövde vantar. Hittade ett par, sen avslutade vi med att ta oss upp för trapporna i triumfbågen. Har nog varit där tre gånger nu, men alltid lika fint ;)
Idag har det inte hänt så mycket, har jobbat och varit i skolan. Försöker fortfarande lära mig när man ska använda passé composé och imperfekt i franskan, men hoppas att det fastnar någongång!
Nu hoppas jag att någon snart loggar in och vill skypea med mig (a)
Btw, jag kan inte längre kolla bonde söker fru här :o för man måste tydligen vara i sverige!? Vadå strö salt i såren... Hoppas verkligen att någon snäll själ där hemma spelar in och överraskar mig när jag kommer hem? Snälla
Jaja, godnatt :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0